Video works

הרף עין Ogenblik (2010) 11 minuten

De film verbeeldt en verwoordt de gevoelens van vervreemding. De film is het verhaal van een vrouw die zoekt naar het bevestigen van haar bestaan. Zij vindt die langzaamaan door haar blik te richten op de beweging van anderen en het leven van de stad.

 

Gapen Video Installation 2012 voor “Video-Wall”, gevel van stadschouwburg Utrecht

 

Boot /Boat(2012) 5 minuten

Geert Koefoed, taalkundige en dichter, leest één van zijn gedichten voor waar hij vertelt over de boot die hem, zijn moeder en zijn broer uit Indonesië naar Nederland bracht.

 

Kloof /Gap(2012) 6 minuten

Esther Kövy, violiste in de Nederlandse Radio Filharmonisch Orkest, is een dochter van een Nederlandse moeder en een Hongaarse vader. Ze vertelt over het contact met haar vader door de muziek.  

 

The Cello Speaks (2012) 7 minuten

Arturo Muruzabal, cellist, is geboren en getogen in Baskenland, Spanje en leeft al 25 jaar in Nederland. Zijn levensverhaal is verbonden met de filosoof José Ortega y Gasset en met de troost die hij vindt in de cello.

 

Life Long Walk (2014) 17:40

The video Life Long Walk documents a location theater project of a group of young asylum seekers in The Netherlands. Through working with images of their dreams, hopes and fears, the young men and women deal with their present reality as asylum seekers and their growing into a new country. Personal problems feed into the social process of making theater together. More importantly, however, the theater project hands them artistic forms to transcend their day-to-day realities and to give them voice. The eventual performance provides the youngsters with the opportunity of sharing their life stories with an audience. The performance becomes a stage for expressing optimism and hope of a better life.

 

 

Onderweg/Along the way (2015) 8 minuten

Navah-Tehilla, geboren in Israel, is rabijn van de Liberale Joodse Gemeente in Utrecht. Haar verhaal is het verhaal van onderweg te zijn tussen waar ze is en waar ze wil zijn.

 

 

THE RED CELLO 6:40 (2015)

Deze korte promotie film heb ik gemaakt voor cellist Arturo Muruzabal. Hij presenteert hier zijn Academie On-line, waar hij de mogelijkheid aanbiedt om via internet cello-lessen bij hem te volgen.

 

Where the Sound Lives (2016) 8.30 minuten

De film "Where the sound lives" heb ik gemaakt voor Pansori Living Sound. Yvonne de Bruijn, stichter van Pansori, vertelt over haar zoektocht naar de genezende kracht van de menselijke stem. Het verbeeldt haar droom om van Pansori een wereldwijd project te maken.

 

The tuned ear (2016) 14.21 minuten

 Yvonne de Bruijn vertelt over Pansori Living Sound

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon